22 december 2022

Hoe was jouw jaar? Natuurlijk, wij maakten ons ook wel zorgen in 2022. Het jaar dat begon met de pandemie en oorlog bracht in Oekraïne. Al onze problemen vallen daarbij natuurlijk in het niet.

Al zijn ze er wel, grote en kleine ongemakken. Zo kampen wij, net als de hele branche, met een groot tekort aan vakmensen. Onze materialen zijn af en toe schaars. En natuurlijk zijn we bezorgd over de hoge energiekosten.

Maar dan... gaan we weer samen aan de slag. We proberen de dingen aan te pakken waar we wel invloed op hebben. Dat doen we door betrouwbaar, betrokken en oplossingsgericht te werk te gaan. Want dat is de missie van de Nijhof groep: Willemsen, Salland Installatieservice en Nijhof. Wij vertrouwen erop dat het altijd beter kan. Al 55 jaar lang.

En we deden meer dan gewoon keigoed ons werk. Zo openden wij dit jaar ons eigen opleidings-lokaal en gaven we een boost aan onze Salland Tech Academy. Door zelf te investeren in de ontwikkeling van technisch talent proberen we wat te doen aan het personeelstekort. En wij leerden zelf ook nieuwe dingen. Zo bezochten we met alle collega’s het Huis van Sarah, in Radio Kootwijk. Daar bogen we ons samen over de technische sleutels naar een duurzame toekomst en een betere wereld voor onze kinderen.

Wij proberen goed te zijn voor onze omgeving. Duurzaamheid zit in alles wat we doen. En we zijn supporter van gezond leven. We sponsoren sportclubs en steunen medewerkers die graag sporten.

Bovendien begonnen we in 2022 met ons eigen studiefonds. Kinderen van onze medewerkers krijgen maandelijks een tegemoetkoming. In september namen we de helft van hun studiekosten voor onze rekening. Want iedereen verdient de kans om zichzelf te ontwikkelen. En zo laten we natuurlijk zien dat we blij zijn met onze eigen mensen. Want dat zijn we.

Vol positieve dadendrang stappen we over de drempel naar een nieuw jaar. We vertrouwen erop dat volgend jaar beter wordt dan dit jaar.

Wij zijn de Nijhof groep. En wij wensen jou warme feestdagen toe. En een licht 2023.

NB: Tien van onze collega’s vertellen het nog eens kort en krachtig in deze kerstfilm. Starring: Branko, Marc, Thirsa, Ivo, Angelique, John, Ella, Mitchell, Erik en Marco & dochter Sara

Reacties

Terug naar overzicht

Meer