Maurice te Wierik wordt algemeen directeur

Maurice te Wierik wordt algemeen directeur

De Dagelijkse leiding van de Nijhof Installatie is vanaf 1 januari in de handen van Angelique Nijhof en Maurice te Wierik. Maurice wordt algemeen directeur en neemt het stokje over van Rutger Beeuwkes die als technisch directeur verbonden blijft aan het installatiebedrijf.

De 37-jarige Maurice te Wierik begon zijn carrière ‘met de voeten in de klei’, als zaterdaghulp en monteur. Na een paar jaar ging Maurice bij Nijhof in Broekland aan de slag als calculator en werkvoorbereider. Daarna gaf hij leiding aan de afdeling Nijhof Uniek die installatiewerk in luxe woningen verzorgt. Bij Nijhof Installatie neemt Maurice vanaf 1 januari de operationele leiding en commerciële zaken voor zijn rekening. ‘Een stap omhoog die ik met trots en vertrouwen zet.
Ik ga met onwijs veel zin en energie beginnen aan mijn nieuwe taken in ons prachtige bedrijf.’

Innovatie
Zijn voorganger, Rutger Beeuwkes, gaat na 1 januari verder als technisch directeur. ‘Ik heb ontdekt dat mijn hart klopt voor de techniek’, aldus Rutger. ‘Het is mooi dat ik me weer volledig ga richten op technologische innovaties en organisatorische vernieuwing.’ In deze rol heeft Rutger zich eerder bewezen. Zo was hij bij Nijhof betrokken bij succesvolle proces verbeteringen, zoals de uitrol van prefab, de kant-en-klare installatiepakketten die in de bedrijfshal worden geassembleerd voor de bouwplaatsen.

De dagelijkse leiding van de Nijhof Installatie blijft in handen van twee personen. Angelique Nijhof blijft naast eigenaar ook directeur van de installatiegroep en houdt zich bezig met de financiën en het personeelsbeleid.