SallandTech-Erik-Roy-Angelique3

Werken met
bakken energie?

Dát is werken bij Nijhof Installatie

Uitdaging. Leuk werk. Lekker samenwerken. En vooral: plezier, plezier en nog eens plezier. Veel werkgevers roepen het. Maar wij bewijzen het. Jij maakt namelijk bij ons hét verschil. Wij zetten jou in je kracht en leiden je nog breed vaktechnisch op ook. Dat is werken en leren in de installatietechniek. Ofwel: werken en leren in één. Hoe mooi is dat?
Ideeën creëren voor klanten en opdrachtgevers en deze ook realiseren. Van advies en ontwerp, tot uitvoering en uitgebreide en warme overdrachten. Dan ga je toch fluitend naar je werk?

Vacatures installatietechniek

Daarvoor zijn we altijd op zoek naar mensen. Naar iemand die samen met ons de wereld om ons heen iedere dag een stukje beter maakt. Van een groot nieuwbouwwoningenproject voor een aannemer in Heino, tot een mooie, luxe woning voor een klant in Zwolle. Dát noemen we nou ‘mooi werk’.

Nijhof

En nu jij

Zie jij dat ook wel zitten? Mooi. Vele handen maken immers licht werk. Dus ben jij een waar organisatietalent en weet jij onze projecten tot in de puntjes te plannen? Ga je gang als projectleider. Of heb jij twee rechterhanden? Dan is een functie als onderhoudsmonteur jou misschien wel op het lijf geschreven. Je bent meer dan welkom. Ga jij hét verschil maken bij ons?

 

SIS

Meer weten over ons? Laten we een bakkie doen.