Foto-1-omslag

Nijhof installatie.
Dé totaalinstallateur die jij zoekt

Duurzaam. Betrokken. Bouwen. Dat doen we, dat zijn we. Een installatiebedrijf in Broekland dat in de startblokken staat om jou als particulier te helpen met de bouw van een vrijstaande woning. Ben jij een aannemer en op zoek naar een partner voor de bouw van (seriematige)woning- en appartementenbouw? Haak ons vooral aan. Wij zijn er klaar voor om samen te gaan voor mooie projecten. Sterker nog: we zetten die stap extra. Van advies in het voortraject, tot nazorg na oplevering. Waar kunnen we je mee helpen?

Duurzaam en betrokken bouwen

Door onze samenwerking binnen de Nijhof Installatiegroep krijg jij juiste adviezen. Met het oog op de toekomst. Sterker nog: we hebben duurzaamheid zo’n beetje uitgevonden. In ons ‘Duurzaamheid Inspiratie Centrum’ bij Nijhof in Broekland zijn we steeds op zoek naar technieken om energie-efficiënt te bouwen. Circulair en toekomstbestendig.

Nijhof Uniek

Zie je het al voor je? Een vrijstaande, unieke woning helemaal naar jouw woonwensen? Een eigen huis laten bouwen doe je misschien maar één keer in je leven. En dan moet het ook goed gebeuren. Jij vraagt, wij draaien. Wij krijgen energie van jouw bijzondere vraag.

 

Nijhof Uniek. Want uniek is jouw woonwens. Een unieke oplossing, dat is dus wat je krijgt. En uniek is de aandacht waarmee we dat doen. Echt op z’n Sallands dus. Voor techniek kun je ons wakker maken. Speciale wensen vragen om speciale aandacht. Om speciale techniek zelfs. Zo maken we samen een fijn huis en dus een fijn thuis. Wij laten jouw realistische droom uitkomen. Ben je er klaar voor?

Projecten-Nijhof