Nijhof Installatietechniek gaat terug tot 1967 toen Jan Nijhof en Ricky van Gurp Jan Nijhof B.V. oprichtten. Als ware pioniers pakten zij alles aan wat voor handen kwam. Eind jaren negentig namen Michel Marsman en Angelique Nijhof het familiebedrijf over om in 2007 als ervaren specialisten verder te gaan onder de naam Nijhof Installatietechniek. Inmiddels is Nijhof uitgegroeid tot een vooraanstaand totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw – in beperkte mate ook op utiliteitsprojecten – in met name de regio Salland.

Alle disciplines

In 2012 werd Nijhof Installatietechniek uitgeroepen tot 'Raalter Onderneming van het Jaar'. Een geweldige opsteker na de overname van Willemsen (2010) en Habel (2012). Met deze overnames heeft Nijhof vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis. Samen riepen wij in 2015 Salland Installatieservice in het leven om zowel particuliere als zakelijke klanten 24/7 bij te staan met service en onderhoud, het eigen magazijn met brede voorraad als efficiënte back-up om altijd effectief te kunnen handelen. Bekijk hier een video over de Nijhof Groep.

Duurzame technieken

De laatste jaren excelleert Nijhof Installatietechniek als voortrekker in duurzaamheid, continue op zoek naar kansrijke technieken om energie-efficiënt te bouwen. Met trots presenteren wij innovatieve technieken in ons Duurzaamheid Inspiratie Centrum. Nieuwe medewerkers werven wij via onze Salland Tech Academy om ze vervolgens op te leiden in één of meerdere disciplines binnen de installatietechniek. Dit alles maakt Nijhof Installatietechniek tot een duurzame totaalinstallateur met oog voor de toekomst.

Video Nijhof installatietechniek

Bekijk hier de video.